INNOGEN

HIGH SCHOOL

Idea Lab

A programról

A korábbi évek sikerére alapozva, de megújulva érkezik a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), a Magyar Innovációs Szövetség és a Startup Campus közös középiskolai programja! Az InnoGEN célja, hogy terjessze a startup vállalkozói kultúrát, ösztönözze a tehetséges fiatalokat saját vállalkozásuk elindításában és már középiskolás korban felhívja a figyelmet az innováció fontosságára.


2020-ban, a megváltozott körülményekre tekintettel, virtuális találkozókat és workshopokat szervezünk, hogy segítsük a fiatal tehetségeket innovatív ötleteik megvalósításában és velük együtt egy inspiráló közösséget építsünk.

“Ha van egy jó ötleted, ne várd meg, míg más megvalósítja 

helyetted!” 

Rácz Gréta, az Ifjúsági Innovációs Verseny díjazottja 

Jelentkezz az InnoGEN programra

A jelentkezés egy max.

2 perces bemutatkozó videóval lehetséges. 

InnoGEN Jamboree: Innováció

május 22., péntek, 17:00

Bemutatjuk középiskolásoknak szóló innovációs találkozóinkat, az InnoGEN Jamboree-kat. Az első alkalom az innovációról és a krízishelyzetről fog szólni, beszélünk a mostani helyzetben is rendelkezésre álló lehetőségekről és arról, miért fontos ilyenkor is az innováció, illetve fiatal vállalkozókat is bemutatunk.

InnoGEN Jamboree: Közösségépítés

május 26., kedd, 17:00

Az innovációban aranyszabály, hogy nem elég egy jó ötlet, a csapat legalább olyan fontos. De mi van akkor, amikor a személyes kollaborációra nincs lehetőség? A második online InnoGEN Jamboree témája a közösségépítés a megváltozott hétköznapokban, ahol a tartalmas kapcsolatok létrehozásáról lesz szó, az oktatástól a zenei közösségekig.

InnoGEN IdeaLAB workshopok

május 29., péntek, 11:00, június 2., kedd, 16:00

Meggyőződésünk, hogy a fiatal tehetségek ötleteire épp úgy figyelni kell, mint azokra, amikkel tapasztalt startupperek állnak elő. Épp ezért rendezzük meg az IdeaLAB workshopokat, ahol arról lesz szó, hogy mitől jó egy jó ötlet, és hogyan lehet eljutni az ötlettől a vállalkozásig. A három legtehetségesebb középiskolai csapat bekerülhet a HU.B Reload Hungary Inkubációs Programjába.

A workshopon való részvételhez előregisztráció szükséges: education@startupcampus.hu

29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny eredményhirdetése

Nézd velünk a 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny eredményhirdetését június 5-én a Magyar Innovációs Szövetség és a Startup Campus oldalán! Szorítsunk együtt a 2019/2020-as tanév versenyzőinek!

InnoGEN IdeaLAB Verseny

A 2020-as nyári középiskolai programunk zárásaként tartjuk meg az InnoGEN IdeaLAB versenyt, amelyre középiskolai csapatok startup ötleteit várjuk. Jelentkezz június 18-ig!

30. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny 

A 2020/2021-es tanévben 30. alkalommal rendezi meg a Magyar Innovációs Szövetség az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt, melynek népszerűsítésében az InnoGEN program is részt vesz. Ehhez már az őszi jelentkezési időszakot megelőzően közösséget építünk az érdeklődő fiatalok számára, valamint bemutatjuk a verseny részleteit és a korábbi indulók személyes történeteit is. Részletek hamarosan. 

Kontakt

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter