Startup Campus 2019

 

A Széchenyi István Egyetem egyetem hallgatója vagy?

Van egy innovatív ötleted, hozzá csapatod? 
 

 Jelentkezz a képzésre és szerezd meg te is első körös

15M Ft-os befektetésed!

A programról

A Startup Campus x SZE powered by Hiventures program keretében indul az Innoenergy Starter programja! Az EIT InnoEnergy évtizedes üzletfejlesztési és befektetési tapasztalatára, illetve egész Európát lefedő partnerhálózatában fellelhető kompetenciákra építő képzés a Széchenyi István Egyetem, a Startup Campus és a Hiventures együttműködésével októberben startol!

A képzésről

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek. A képzéseken az elméleti munkán kívül csapatmunka és vállalati szakemberek bevonásával ipari validáció segíti a résztvevőket az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában.

 

Az elméleti képzésekre felkészülésként az aktuális tematikához illeszkedő rövid teszteket, feladatokat oldanak meg az egyetemisták és egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel és rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során vállalati partnerek és befektetők előtt mutatnak be. A képzés zárásaként a legjobb csapatok a Hiventures nyílt befektetési ülésen prezentálhatják projektjüket.

 

A Hiventures befektetési menedzserei a programba kerülést követően befektetési tanácsadást adnak és segítik a projekteket a 15M befektetésre.

know-how

kapcsolatok

kapcsolatok

befektetés

 

2019-es Képzés Timeline:

1. 2019. október 3.

Csapat, Lean Startup Methodology, Business Model Canvas intro

  
2. 2019. október 10. 

Üzleti és pénzügyi terv 


3. 2019. október 17. 

Business Model Canvas, Go-To-Market strategy, B2B marketing 


4. 2019. október 24. 

Roadmapping, IP, 1-pager, Competitive landscape


5. 2019. október 31. 

Pitch deck structure, pitch training 


(csütörtöki napok)

Demo Day - 2019. november 14. 

 

A JELENTKEZÉSI LEZÁRULT!

 

Támogató Partnereink

Diákszervezeti Partnereink