DIVAT VAGY DESIGN TERÜLETEN

DOLGOZOL VAGY TANULSZ ?

Egyetemi hallgató vagy?

Elindítanád saját innovatív márkád? 

Jelentkezz a STARTUP CAMPUS X HFDA

hamarosan induló programjára és segítünk a megvalósításban.

A legjobb projektek a képzés végén a Hiventures által 15 M forintos befektetésben részesülhetnek! 

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket szakmai mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek.

A képzéseken az elméleti munkán kívül csapatmunka és az iparágban elismert szakemberek bevonásával ipari validáció segíti a résztvevőket az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában. Az elméleti képzésekre felkészülésként az aktuális tematikához illeszkedő rövid teszteket, feladatokat oldanak meg a résztvevők és egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel, rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során vállalati partnerek és befektetők előtt mutatnak be.

WHERE FASHION & DESIGN MEETS BUSINESS & INNOVATION

A Startup Campus-nál és a HFDA-nál hisszük, hogy a kreativitáshoz és a fejlődéshez egy sokszínű csapatra is szükség van, hogy minél  többféle szemüvegen át láthassátok a projektet. Keress magad mellé egyetemistákat, kreatív vagy üzleti szakembereket és alkossátok meg a saját csapatotokat. A sikerhez elengedhetetlen egy biztonságos környezet, ahol a belépéshez a jelszó „újratervez és innovál”, és ahol a résztvevők szabadjára engedhetik a fantáziájukat – ezt mi biztosítjuk.

Érzékeljük, hogy a fent említett tényezők a divat- és designiparban egyaránt fontosak, hiszen hatalmas változás megy végbe a piacon: az innováció, a technológia és a fenntarthatóság a jelenlegi irányadó trendek.

Ehhez szeretnénk biztosítani teret, know-how-t és operatív segítséget a HFDA-val közös programunkon. 

MILYEN INNOVÁCIÓKAT KERESÜNK?

Mind a divat, mind a design területén - nem csak kizárólag -,de az ötlet vonatkozhat anyagtechnológiában alkalmazott innovációra, illetve termékfejlesztésre, gyártási eljárásra, logisztikai megoldásra, értékesítési, marketing, üzleti modell területére vagy digitalizációs megoldásra is.

 
 
KÉPZÉSI IDŐPONTOK

 

2019. október 4. péntek
Csapat, Lean Startup Methodology, Busniess Model Canvas intro
2019. október 11. péntek
Üzleti és pénzügyi terv 
2019. október 18. péntek
Business Model Canvas, Go-To-Market strategy, B2B marketing 
2019. október 25. péntek

 Roadmapping, IP, 1-pager, Competitive landscape 
2019. november 8. péntek 

 Pitch deck struktúra, pitch training 


Demo Day - 2019. november 21. csütörtök

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!
GYIK
 
 

Szakmai Partnerünk

Diákszervezeti Partnereink