Startup Campus London

A Startup Campus egyetemi inkubációs program egyik alprogramja a Startup Campus London, melynek célja az Egyesült Királyságban tanuló, dolgozó fiatalok ösztönzése saját innovatív vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére. A program során a magyar fiatalok olyan fontos témákban kapnak szakmai támogatást, mint például a csapat kialakítása, a célközönség azonosítása és piacszegmentálás, az üzleti modell felépítése, valamint prezentációs tréningen is részt vehetnek.  A mentorprogram végére egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel, rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel rendelkeznek, amit a Demo Day során partnerek és a Hiventures befektetési bizottsága előtt mutatnak be. A programba került projektek esélyt kapnak a Hiventures 15 millió forintos befektetési ajánlatára. A képzéseket nemzetközi tapasztalattal rendelkező inkubációs szakemberek tartják.  A programban szakmai partnerünk a New Generation Centre London.

Nézd meg a 2019-es DemoDay összefoglaló videóját!

képzés

csapat

befektetés

networking

Visszajelzések

CSUKÁS BARNABÁS

a 2018-as tavaszi szemeszter résztvevője

"A testvéremmel már sokszor eljátszottunk egy saját vállalkozás, vagy startup alapításának gondolatával, így amikor hallottunk a Startup Campus programjáról rögtön tudtuk, hogy a képzés biztosítani tudja a mögöttes tudást és tapasztalatot, ami ehhez szükséges. Az képzésen az előadók és az interaktív workshopok rengeteget segítettek, és a várakozásainkat felülmúlva hoztak közelebb az elképzelésünk megvalósításához.” 

ALADI SIMON ALEX,

a 2017-es őszi szemeszter résztvevője

“Azért jöttem Londonba, hogy sikeres kapcsolatokat építsek ki globálisan és tanuljak. Jelenleg az egyetemi tanulmányaimra készülök. A Startup Campus-ra is a különleges lehetőségek miatt jelentkeztem, a program keretein belül megismerhettem rendkívüli trénereket és vállalkozókat. A programok rendkívül változatosak, az előadók gördülékenyen és izgalmasan vezettek be a business világ és a vállalkozói élet rejtelmeibe interaktív csapatmunkával. Megtisztelő, hogy részt vehettem a képzésen!”

YFANTIDIS HARALABOS MÁRK,

a 2018-as tavaszi szemeszter résztvevője

“A Startup Campus-ra elsősorban azért jöttem, hogy Londonban elő magyar ambiciózus fiatalokkal ismerkedjek meg, illetve hogy a gazdasági tapasztalattal rendelkező mentoroktól sajátítsam el a startup alapjait. Rengeteg kreatív, inspiráló emberrel találkoztam és nagyobb belátásom lett a dolgok gazdasági oldalába. Nagyszerű dolog, hogy ilyen szakemberektől tanulhatunk első kézből!”

Közreműködő Partnereink

Startup Campus 2020