Van egy jó ötleted?

Mi segítünk a vállalkozásalapításban! 

Jelentkezz képzésünkre és szerezd meg a piacra lepéshez szükséges első 20 milliót! 

A PROGRAMRÓL

Az UNI Győr Startup Program idén megnyitja kapuit a térség tehetségei előtt. Ha van egy jó ötleted, pár hetes képzésünk alatt eljuthatsz a vállalkozásalapításig és megszerezheted az induláshoz szükséges első befektetést 20 millió forint értékben.

A képzés a Széchenyi István Egyetem, a Hiventures és a Quantum Leap együttműködésében, az NKFIH támogatásával és a Startup Campus szakmai mentorálásával jön létre. 

A KÉPZÉSRŐL

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkedhetsz meg, ezeket mentorok által irányított munka keretében gyakorolhatod és készségszintre fejlesztheted. Az elméleti munkán kívül csapatmunka és vállalati szakemberek bevonásával ipari validáció segít az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában.
 
Az elméleti képzés során az aktuális tematikához illeszkedő rövid teszteket, feladatokat oldhatsz meg, és egy üzleti modellel, szándéknyilatkozat mintával, pénzügyi tervvel és rövid üzleti tervvel, illetve pitch deck-kel készülhetsz fel a Demo Day-re, ahol a legjobb csapatok a Hiventures és a Quantum Leap előtt prezentálhatják projektjüket. Itt a legjobbak elnyerhetik a 20 millió forintos befektetési lehetőséget.

KI JELENTKEZHET?

A kiválasztásnál előnyben részesítjük a győri térség jelentkezőit, de a kialakult helyzetre való tekintettel nem utasítjuk vissza az ország más területéről érkező lelkes csapatokat sem.

A jelentkezés 2020. április 12-én lezárult!

Lezárult a jelentkezés a 2020-as tavaszi programra. Számos izgalmas ötlet érkezett, az ezek közül bekerülő csapatokkal áprilisban megkezdjük a közös munkát, amelyet egy virtuális Demo Day-jel zárunk majd.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK

1. ALKALOM

Csapat, Lean Startup Methodology, Business Model Canvas intro

   
2. ALKALOM

Üzleti és pénzügyi terv  

 
3. ALKALOM

Business Model Canvas, Go-To-Market strategy, B2B marketing  

 
4. ALKALOM

Roadmapping, IP, 1-pager, Competitive landscape 

 
5. ALKALOM

Pitch deck structure, pitch training  

DEMO DAY

A járványügyi helyzetre való tekintettel az UNI Győr Startup Program képzései online webinárium formájában fognak megvalósulni. Erről bővebb tájékoztatást adunk a bekerülő csapatoknak. Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket.

Vigyázzatok magatokra!

Projektkód: 2019.1-2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00019